Wij produceren

LOVE SPREADING PREMIUM ICE PRODUCTS

PROEF DE LIEFDE, IJSKOUD GESERVEERD. EN LAAT JE BETOVEREN DOOR DE MAGIE VAN 528: PREMIUM IJSPRODUCTEN DIE JE ZINTUIGEN VERFRISSEN EN JE HART DOEN STRALEN. JE HART? ABSOLUUT, DANKZIJ LILA LOVE, LOVE DIRECTOR EN LIFE ENTHOUSIAST BIJ 528. ZIJ INJECTEERT ALLE IJSPRODUCTEN MET DE GEHEIME KRACHT VAN 528 HZ, AKA DE LIEFDESFREQUENTIE. DUS SCHENK NOG EENS IN, VERFRIS JEZELF EN VOEL JE HART OPNIEUW BRUISEN VAN PURE LIEFDE.

WE MAKE PREMIUM ICE PRODUCTS

Geniet van een ongeëvenaarde cocktailbeleving met de verfrissende en hartverwarmende ijsproducten van 528. Ontdek ons uitgebreide assortiment premium ijs, waaronder kristalheldere ijsballen, perfect gevormde ijsblokjes en verfijnde ijschilfers. Onze hoogwaardige ijsproducten klitten niet samen in de verpakking, smelten langzaam in het glas en bieden een puur genot voor al je zintuigen. 528, het toonaangevende ijsmerk voor de horeca, is nu ook beschikbaar voor consumenten. Ervaar de ultieme kwaliteit in elke slok.

Ice balls

23 stuks

528-ice-balls

Ice cubes

2 kg

528-ice-cubes

Crushed ice

2 kg

528-crushed-ice

Shot glasses

12 stuks

box-shot-glasses

FOCUS ON SUSTAINABILITY

De productie van onze ijsproducten verloopt over een volledig gesloten circuit. Geen druppel water gaat daarbij verloren. We recupereren al het restwater en hergebruiken het na een intense zuivering en waterbehandeling in de volgende cyclus. De productie is bovendien 100% aangedreven door groene energie. De 700 zonnepanelen op ons dak leveren 10% van de energie. De overige 90% is afkomstig van groene stroom opgewekt uit hernieuwbare bronnen.

IFS-gecertificeerd

528 is IFS-gecertificeerd. Wat voedselveiligheid betreft, voldoen onze productiefaciliteiten en processen aan de allerstrengste eisen. Volautomatische inpakinstallatie, beschikbaar voor derden. We beschikken over een dynamische, volautomatische inpakinstallatie die inzetbaar is bij verschillende productielijnen. Een nieuwe, state-of-the-artinstallatie die in minder drukke tijden ter beschikking staat van andere bedrijven en andere producttypen.