SOFT WATER SOLUTIONS – HOT WATER SOLUTIONS – ICE WATER SOLUTIONS

Wij zijn specialisten in waterbehandeling, of het nu gaat om waterontharding met behulp van Soft Water Solutions of het leveren van de hoogstaande Hoshizaki-ijsmachines via Ice Water Solutions.

Onze Soft Water Solutions bieden een effectieve manier om kalkaanslag in uw waterleidingen te verminderen. Met ons geavanceerde systeem kunt u genieten van zacht water voor dagelijks gebruik, wat resulteert in een betere smaak van drinkwater, minder kalkaanslag op uw apparaten en een langere levensduur van uw leidingen.

Daarnaast bieden wij Hot Water Solutions om te voldoen aan uw behoeften op het gebied van warm water. Met onze op maat gemaakte oplossingen kunt u genieten van een continue toevoer van warm water voor uw huishoudelijke of commerciële doeleinden.

Bij Ice Water Solutions hebben we bewust gekozen voor Hoshizaki-ijsmachines, aangezien ze bekend staan als de top op de markt. Met bijna 70 jaar ervaring in commerciële keukenapparatuur en foodservice, is Hoshizaki uitgegroeid tot een mondiale marktleider. Ze hebben een internationale reputatie opgebouwd op het gebied van innovatie, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wij zijn er trots op geassocieerd te worden met Hoshizaki en streven naar hoogstaande kwaliteit in zowel onze diensten als producten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze waterbehandelingsoplossingen en hoogwaardige Hoshizaki-ijsmachines.